Polityka Prywatności

Polityka Prywatności dla użytkowników serwisów internetowych Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu działających pod domeną stylowy.net

Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu do którego należy serwisy działające w domenie stylowy.net gromadzi, przechowuje oraz przetwarza dane osobowe użytkowników zgodnie wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.)oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204). Zbiór zgromadzonych danych osobowych użytkowników traktowany jest jako wydzielona baza danych, przechowywana na serwerze serwisu www.stylowy.net w specjalnej strefie bezpieczeństwa, zapewniającej właściwą ochronę.

Zgromadzone, w ramach usługi subskrypcji biuletynu, adresy e-mail są wykorzystywane do przekazywania drogą elektroniczną aktualnych wydarzeń w Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu.

Dane przekazane przez użytkownika podczas wypełniania formularza rezerwacji biletów online: imię i nazwisko, adres e-mail oraz numer telefonu mogą zostać wykorzystane do przesłania potwierdzenia dokonanej rezerwacji. Dane te mogą być również wykorzystywane do przekazywania drogą elektroniczną aktualnych wydarzeń w Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu.

Każdemu użytkownikowi, który wypełnił formularz rezerwacji biletów czy w inny sposób udostępnił nam swoje dane osobowe zapewniamy dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia.

Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu jako administrator serwisu www.stylowy.net nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika, lub też na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań.

Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych, oraz rozwój naszego portalu internetowego mogą wpłynąć na zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu www.stylowy.net. O wszelkich zmianach poinformujemy bezzwłocznie użytkowników serwisu na stronach www.stylowy.net.

Najbliższe wydarzenia

  • 8. Przegląd Nowego Kina Francuskiego

    8. Przegląd Nowego Kina Francuskiego

    CKF Stylowy zaprasza na 8. edycję Przeglądu Nowego Kina Francuskiego, która odbędzie się w dniach 19-25 maja 2017. W programie znalazły się najciekawsze filmy francuskie ostatnich lat, prezentowane na międzynarodowych festiwalach. W podróż po filmowej Francji zabiorą nas m.in.: Lambert Wilson w roli legendarnego francuskiego podróżnika Jacquesa-Yvesa Cousteau (Odyseja, reż. Jérôme Salle), Gérard Depardieu, próbujący swych sił jako raper (Tour de France, reż. Rachid Djaïdani) czy Juliette Binoche w brawurowej roli zwariowanej arystokratki (Martwe wody, reż. Bruno Dumont).

    więcej...

  • WEEKEND Z MILLENNIUM DOCS AGAINST GAVITY

    WEEKEND Z MILLENNIUM DOCS AGAINST GAVITY

    CKF "Stylowy" zaprasza na Weekend z 14. Festiwalem Filmowym Millennium Docs Against Gravity. To jeden z najważniejszych festiwali kina dokumentalnego w Europie. Jest wydarzeniem, które kształtuje opinie, otwiera szerzej oczy i inspiruje do głębszej refleksji nad kondycją świata. Projekcje filmowe najwybitniejszych dzieł światowego dokumentu odbędą się w CKF „Stylowy" w dniach 26-28 maja 2017.

    więcej...

  • DZIEŃ DZIECKA W KINIE

    DZIEŃ DZIECKA W KINIE

    CKF "Stylowy" serdecznie zaprasza na Dzień Dziecka w Kinie w niedzielę 28 maja 2017. W repertuarze - filmowy hit wiosny „Smerfy: Poszukiwacze zaginionej wioski”. W nowym, w pełni animowanym filmie poznamy losy Smerfetki, która kierując się tajemniczą mapą, wraz z przyjaciółmi wyrusza w pełną przygód wyprawę do Zakazanego Lasu.

    więcej...

  • „Rozenkranc i Gildenstern nie żyją” – retransmisja spektaklu

    „Rozenkranc i Gildenstern nie żyją” – retransmisja spektaklu

    CKF Stylowy serdecznie zaprasza na retransmisję spektaklu „Rozenkranc i Gildenstern nie żyją”. W błyskotliwie zabawnej komedii sytuacyjnej Toma Stopparda (zdobywcy Oskara za scenariusz do filmu „Zakochany Szekspir”) wystąpią Daniel Radcliffe („Harry Potter”), Joshua McGuire („Godzina”) i David Haig („Cztery wesela i pogrzeb”). Spektakl na ekranie CKF Stylowy 4 lipca 2017 o godz. 19:00 w ramach 42. Zamojskiego Lata Teatralnego.

    więcej...

Starsze wydarzenia
background
Logo BIP Logo Miasto Zamość Logo Fundusze Europejskie Logo RPO Lubelskie logo SKSiL logo PISF logo Sieci Polskich Kin Cyfrowych logo KinAds