Polityka Prywatności

Polityka Prywatności dla użytkowników serwisów internetowych Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu działających pod domeną stylowy.net

Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu do którego należy serwisy działające w domenie stylowy.net gromadzi, przechowuje oraz przetwarza dane osobowe użytkowników zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), publ. Dz. Urz. UE L Nr 119, s. 1

Anonimowość
Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu informuje, że naszym priorytetem jest zapewnienie bezpieczeństwa świadczonych przez nas usług. Wszelkie powierzone nam przez Klienta informacje, w tym dane osobowe, przetwarzane będą zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, wewnętrznymi procedurami oraz przy wykorzystaniu najnowocześniejszych technologii informatycznych zapewniających optymalne bezpieczeństwo. W przypadku powierzenia wykonywania usług podmiotom trzecim, CKF STYLOWY bezwzględnie wymaga zachowania przez te podmioty obowiązujących w CKF STYLOWY standardów bezpieczeństwa. CKF STYLOWY zapewnia, że dane osobowe Klienta wykorzystywane będą tylko w zakresie niezbędnym do realizacji łączącej CKF STYLOWY z Klientem umowy (lub gdy jest to niezbędne do podjęcia koniecznych działań przed zawarciem umowy) oraz zgodnie z upoważnieniem udzielonym przez Klienta. Klientowi przysługuje min. prawo do żądania informacji o celu, zakresie i sposobie przetwarzania jego danych osobowych, dostępu do danych osobowych, żądania uzupełniania, uaktualnienia, zmieniania tych danych, otrzymywania informacji o udostępnianiu jego danych osobowych wskazanym podmiotom.

Cookies
Nasza strona, podobnie jak niemal wszystkie inne strony internetowe, wykorzystuje pliki cookies, by zapewnić Państwu najlepsze doświadczenia związane z korzystaniem z niej.

Cookies to niewielkie informacje tekstowe, przechowywane na Państwa urządzeniu końcowym (np. komputerze, tablecie, smartfonie), które mogą być odczytywane przez nasz system teleinformatyczny.Nie używamy cookies do gromadzenia danych osobowych, takich jak: imię, nazwisko lub adres e-mail. CKF STYLOWY może używać cookies do rozpoznania użytkowników, którzy wielokrotnie odwiedzają naszą stronę oraz do zbierania ogólnych statystycznych informacji o sposobie korzystania ze stron serwisu przez użytkowników.

Newsletter
Aby otrzymać informacje o nowościach, zapowiedziach i promocjach organizowanych w CKF STYLOWY, konieczne jest podanie przez użytkownika swojego adresu e-mail. Adres ten będzie wykorzystywany przez CKF STYLOWY tylko w celu wysłania żądanych informacji. Jeżeli użytkownik chce zrezygnować z tej usługi, może w każdej chwili anulować subskrypcję.

Zmiany w zasadach zachowania poufności
CKF STYLOWY zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszym oświadczeniu.

Polityka ochrony danych osobowych
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

  • Administratorem Państwa danych osobowych jest Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu
  • Kontakt do Inspektora Ochrony Danych w CKF STYLOWY, e-mail: iod@stylowy.net.
  • Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji usługi rezerwacji/zakupu biletu na wybrany seans filmowy zgodnie z art. 6 ust 1 pkt b/c. ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.
  • Procesorem Państwa danych osobowych będzie Vector Software Sp. z o.o.  z siedzibą w Warszawie przy ulicy ul. Rzędzińska 3
  • Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
  • Państwa dane osobowe będą przechowywane do momentu realizacji usługi, o której mowa w punkcie 3.
  • Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  • Mają  Państwo prawo wniesienia skargi do PUODO gdy uznają, iż przetwarzanie danych osobowych Państwa dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
  • Podanie przez Państwa danych osobowych jest warunkiem realizacji usługi, o której mowa w punkcie 3. Są Państwo zobowiązani do ich podania a konsekwencją niepodania danych osobowych uniemożliwi realizację usługi.
  • Państwa dane będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (za pośrednictwem cookies). 

Najbliższe wydarzenia

  • Bajkowe Lato w Stylowym

    Bajkowe Lato w Stylowym

    Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu serdecznie zaprasza najmłodszych kinomanów na wakacyjne seanse filmowe, którym towarzyszyć będą konkursy z nagrodami i niespodzianki. Na dużym ekranie zobaczycie najnowsze i najbardziej oczekiwane animacje. Bajkowe Lato w Stylowym od 3 lipca do 21 sierpnia 2018 w każdy wtorek o godz. 10:30. Bilety: 12 zł.

    więcej...

  • 6. Zamojski Festiwal Filmowy „Spotkania z historią”

    6. Zamojski Festiwal Filmowy „Spotkania z historią”

    Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu, Miasto Zamość oraz TVP Historia serdecznie zapraszają na 6. Zamojski Festiwal Filmowy „Spotkania z historią”. Tegoroczna edycja festiwalu odbędzie się w Zamościu w dniach 15-18 sierpnia 2018. W programie zaplanowano projekcje filmów o tematyce historycznej oraz liczne wydarzenia towarzyszące. W finale – gala na Rynku Wielkim w Zamościu – wręczenie statuetek „Zamość Perła Renesansu” i nagród Zamojskiego Festiwalu Filmowego oraz koncert zespołu Raz, Dwa, Trzy – ważne piosenki. Na wszystkie wydarzenia festiwalu - wstęp wolny.

    więcej...

Starsze wydarzenia
background
Logo BIP Logo Miasto Zamość Logo Fundusze Europejskie Logo RPO Lubelskie logo SKSiL logo PISF logo filmoteka narodowa logo Sieci Polskich Kin Cyfrowych logo KinAds