Polityka Prywatności

Polityka Prywatności dla użytkowników serwisów internetowych Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu działających pod domeną stylowy.net

Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu do którego należy serwisy działające w domenie stylowy.net gromadzi, przechowuje oraz przetwarza dane osobowe użytkowników zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), publ. Dz. Urz. UE L Nr 119, s. 1

Anonimowość
Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu informuje, że naszym priorytetem jest zapewnienie bezpieczeństwa świadczonych przez nas usług. Wszelkie powierzone nam przez Klienta informacje, w tym dane osobowe, przetwarzane będą zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, wewnętrznymi procedurami oraz przy wykorzystaniu najnowocześniejszych technologii informatycznych zapewniających optymalne bezpieczeństwo. W przypadku powierzenia wykonywania usług podmiotom trzecim, CKF STYLOWY bezwzględnie wymaga zachowania przez te podmioty obowiązujących w CKF STYLOWY standardów bezpieczeństwa. CKF STYLOWY zapewnia, że dane osobowe Klienta wykorzystywane będą tylko w zakresie niezbędnym do realizacji łączącej CKF STYLOWY z Klientem umowy (lub gdy jest to niezbędne do podjęcia koniecznych działań przed zawarciem umowy) oraz zgodnie z upoważnieniem udzielonym przez Klienta. Klientowi przysługuje min. prawo do żądania informacji o celu, zakresie i sposobie przetwarzania jego danych osobowych, dostępu do danych osobowych, żądania uzupełniania, uaktualnienia, zmieniania tych danych, otrzymywania informacji o udostępnianiu jego danych osobowych wskazanym podmiotom.

Cookies
Nasza strona, podobnie jak niemal wszystkie inne strony internetowe, wykorzystuje pliki cookies, by zapewnić Państwu najlepsze doświadczenia związane z korzystaniem z niej.

Cookies to niewielkie informacje tekstowe, przechowywane na Państwa urządzeniu końcowym (np. komputerze, tablecie, smartfonie), które mogą być odczytywane przez nasz system teleinformatyczny.Nie używamy cookies do gromadzenia danych osobowych, takich jak: imię, nazwisko lub adres e-mail. CKF STYLOWY może używać cookies do rozpoznania użytkowników, którzy wielokrotnie odwiedzają naszą stronę oraz do zbierania ogólnych statystycznych informacji o sposobie korzystania ze stron serwisu przez użytkowników.

Newsletter
Aby otrzymać informacje o nowościach, zapowiedziach i promocjach organizowanych w CKF STYLOWY, konieczne jest podanie przez użytkownika swojego adresu e-mail. Adres ten będzie wykorzystywany przez CKF STYLOWY tylko w celu wysłania żądanych informacji. Jeżeli użytkownik chce zrezygnować z tej usługi, może w każdej chwili anulować subskrypcję.

Zmiany w zasadach zachowania poufności
CKF STYLOWY zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszym oświadczeniu.

Polityka ochrony danych osobowych
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

  • Administratorem Państwa danych osobowych jest Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu
  • Kontakt do Inspektora Ochrony Danych w CKF STYLOWY, Ewa Górna, tel. 575 007 332, e-mail: inspektor@cbi24.pl.
  • Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji usługi rezerwacji/zakupu biletu na wybrany seans filmowy zgodnie z art. 6 ust 1 pkt b/c. ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.
  • Procesorem Państwa danych osobowych będzie Vector Software Sp. z o.o.  z siedzibą w Warszawie przy ulicy ul. Rzędzińska 3
  • Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
  • Państwa dane osobowe będą przechowywane do momentu realizacji usługi, o której mowa w punkcie 3.
  • Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  • Mają  Państwo prawo wniesienia skargi do PUODO gdy uznają, iż przetwarzanie danych osobowych Państwa dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
  • Podanie przez Państwa danych osobowych jest warunkiem realizacji usługi, o której mowa w punkcie 3. Są Państwo zobowiązani do ich podania a konsekwencją niepodania danych osobowych uniemożliwi realizację usługi.
  • Państwa dane będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany (za pośrednictwem cookies). 

Najbliższe wydarzenia

  • FERIE W KINIE

    FERIE W KINIE

    CKF „Stylowy” zaprasza najmłodszych widzów na ferie w kinie. W czasie zimowego wypoczynku we wtorki, środy, czwartki i piątki (12-15.02 oraz 19-22.02.2019) o godz. 10:30 odbędą się projekcje bajek i filmów familijnych poprzedzone ciekawymi spotkaniami lub konkursami. Bilety: 14 zł

    więcej...

  • 24. Międzynarodowe Dni Filmu Religijnego SACROFILM

    24. Międzynarodowe Dni Filmu Religijnego SACROFILM

    Projekcje filmów, które podejmują szeroko rozumianą tematykę religijną, metafizyczną i egzystencjalną, prelekcje, wykłady oraz spotkania z twórcami filmowymi – przed nami 24. edycja Międzynarodowych Dni Filmu Religijnego „Sacrofilm”. Tematem wiodącym tegorocznego przeglądu będzie nadzieja. Warto podkreślić, że w roku 2019 przypada 20. rocznica wizyty Jana Pawła II w Zamościu. Hasło papieskiej pielgrzymki do Zamościa brzmiało „Mocni nadzieją”. To papieskie nauczanie o nadziei w czasie 24. edycji „Sacrofilmu" będzie mocno akcentowane, zarówno w części wykładowej, jak też filmowej. Wśród zaproszonych gości będą: Krzysztof Zanussi, Grażyna Błęcka-Kolska, Adrian Panek, Łukasz Maciejewski, ks. prof. Marek Lis, Piotr Kotowski, ks. Leszek Surma, o. prof. Witold Kawecki, ks. Andrzej Mulka oraz przedstawiciele festiwali religijnych z Włoch, Francji i Ukrainy.

    więcej...

  • Georges Bizet | CARMEN | retransmisja opery

    Georges Bizet | CARMEN | retransmisja opery

    Hiszpańskie rytmy, słynne melodie habanery, seguidilli i kupletów toreadora czynią z „Carmen” operowy przebój. Na retransmisję wielkiego dzieła Georgesa Bizeta z nowojorskiej The Metropolitan Opera CKF „Stylowy” zaprasza 4 kwietnia 2019 o godz. 18:00. Tym razem polscy widzowie skoncentrują swoją uwagę nie na postaci tytułowej, ale na Micaëli i Don Josém, w których role wcieli się operowe małżeństwo: Aleksandra Kurzak i Roberto Alagna. Metropolitan Opera już dwa razy włączyła operę Bizeta do programu transmisji, bo to tytuł cieszący się największą popularnością wśród widzów zgromadzonych w salach kinowych całego świata.

    więcej...

Starsze wydarzenia
background
Logo BIP Logo Miasto Zamość Logo Fundusze Europejskie Logo RPO Lubelskie logo SKSiL logo PISF logo filmoteka narodowa logo Sieci Polskich Kin Cyfrowych logo KinAds