Polityka Prywatności

Polityka Prywatności dla użytkowników serwisów internetowych Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu działających pod domeną stylowy.net

Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu do którego należy serwisy działające w domenie stylowy.net gromadzi, przechowuje oraz przetwarza dane osobowe użytkowników zgodnie wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.)oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204). Zbiór zgromadzonych danych osobowych użytkowników traktowany jest jako wydzielona baza danych, przechowywana na serwerze serwisu www.stylowy.net w specjalnej strefie bezpieczeństwa, zapewniającej właściwą ochronę.

Zgromadzone, w ramach usługi subskrypcji biuletynu, adresy e-mail są wykorzystywane do przekazywania drogą elektroniczną aktualnych wydarzeń w Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu.

Dane przekazane przez użytkownika podczas wypełniania formularza rezerwacji biletów online: imię i nazwisko, adres e-mail oraz numer telefonu mogą zostać wykorzystane do przesłania potwierdzenia dokonanej rezerwacji. Dane te mogą być również wykorzystywane do przekazywania drogą elektroniczną aktualnych wydarzeń w Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu.

Każdemu użytkownikowi, który wypełnił formularz rezerwacji biletów czy w inny sposób udostępnił nam swoje dane osobowe zapewniamy dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia.

Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu jako administrator serwisu www.stylowy.net nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika, lub też na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań.

Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych, oraz rozwój naszego portalu internetowego mogą wpłynąć na zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu www.stylowy.net. O wszelkich zmianach poinformujemy bezzwłocznie użytkowników serwisu na stronach www.stylowy.net.

Najbliższe wydarzenia

  • 22. Międzynarodowe Dni Filmu Religijnego „Sacrofilm”

    22. Międzynarodowe Dni Filmu Religijnego „Sacrofilm”

    22. Międzynarodowe Dni Filmu Religijnego „Sacrofilm” odbędą się w Zamościu w dniach 4-9 marca 2017. W bieżącej edycji przeglądu w salach kinowych CKF Stylowy, a także salach wykładowych WSZiA zagości temat przebaczenia i pojednania. Wśród zaproszonych gości będą twórcy filmowi: Krzysztof Zanussi, Wiktoria Trofimenko (Ukraina), Marek Tomasz Pawłowski i Małgorzata Walczak, filmoznawcy: ks. prof. Marek Lis, Piotr Kotowski, o. Marek Kotyński oraz przedstawiciele innych wyznań – mufti Nedal Abu Tabaq. W ofercie filmowej pojawi się 10 tytułów, które podejmują szeroko pojętą tematykę religijną, metafizyczną i egzystencjalną. To niezwykle ambitne kino, nastawione na odkrywanie sacrum. Pozwala znaleźć wartości, które łączą ludzi, niezależnie od wyznawanej wiary, środowiska, kraju, w którym się żyje.

    więcej...

  • METROPOLITAN OPERA NA WIELKIM EKRANIE

    METROPOLITAN OPERA NA WIELKIM EKRANIE

    CKF Stylowy zaprasza na transmisje oraz retransmisje przedstawień operowych z nowojorskiej The Metropolitan Opera. Od marca do maja 2017 roku na kinowym ekranie arcydzieła operowe Giuseppe Verdiego – TRAVIATA (11.03) i NABUCCO (25.03) oraz EUGENIUSZ ONIEGIN (22.04) Piotra Czajkowskiego i KAWALER Z RÓŻĄ Richarda Straussa (13.05).

    więcej...

  • LA TRAVIATA G. Verdi – transmisja z The Metropolitan Opera

    LA TRAVIATA G. Verdi – transmisja z The Metropolitan Opera

    CKF Stylowy zaprasza na transmisję spektaklu operowego z nowojorskiej The Metropolitan Opera. Już 11 marca 2017 o godz. 18:55 na ekranie „La traviata”. Słynne arcydzieło Verdiego w niemniej słynnej inscenizacji Willy’ego Deckera to produkcja, które obiegła niemal cały świat operowy. Była prezentowana na prestiżowych festiwalach, a także podczas cyklu transmisji „The Met: Live in HD”.

    więcej...

  • „Mizantrop” - retransmisja z Comédie-Française w Paryżu

    „Mizantrop” - retransmisja z Comédie-Française w Paryżu

    CKF Stylowy zaprasza na retransmisję przedstawienia teatralnego z Comédie-Française w Paryżu. 22 marca 2017, godz. 19:00 zupełna nowość wśród prezentowanych do tej pory przedstawień teatralnych – „Mizantrop” Moliera - jedna z najważniejszych sztuk francuskiej dramaturgii. Sztukę wyreżyserował Clément Hervieu-Léger, aktor i reżyser młodego pokolenia.

    więcej...

Starsze wydarzenia
background
Logo BIP Logo Miasto Zamość Logo Fundusze Europejskie Logo RPO Lubelskie logo SKSiL logo PISF logo Sieci Polskich Kin Cyfrowych logo KinAds