Polityka Prywatności

Polityka Prywatności dla użytkowników serwisów internetowych Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu działających pod domeną stylowy.net

Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu do którego należy serwisy działające w domenie stylowy.net gromadzi, przechowuje oraz przetwarza dane osobowe użytkowników zgodnie wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.)oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204). Zbiór zgromadzonych danych osobowych użytkowników traktowany jest jako wydzielona baza danych, przechowywana na serwerze serwisu www.stylowy.net w specjalnej strefie bezpieczeństwa, zapewniającej właściwą ochronę.

Zgromadzone, w ramach usługi subskrypcji biuletynu, adresy e-mail są wykorzystywane do przekazywania drogą elektroniczną aktualnych wydarzeń w Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu.

Dane przekazane przez użytkownika podczas wypełniania formularza rezerwacji biletów online: imię i nazwisko, adres e-mail oraz numer telefonu mogą zostać wykorzystane do przesłania potwierdzenia dokonanej rezerwacji. Dane te mogą być również wykorzystywane do przekazywania drogą elektroniczną aktualnych wydarzeń w Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu.

Każdemu użytkownikowi, który wypełnił formularz rezerwacji biletów czy w inny sposób udostępnił nam swoje dane osobowe zapewniamy dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia.

Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu jako administrator serwisu www.stylowy.net nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika, lub też na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań.

Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych, oraz rozwój naszego portalu internetowego mogą wpłynąć na zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu www.stylowy.net. O wszelkich zmianach poinformujemy bezzwłocznie użytkowników serwisu na stronach www.stylowy.net.

Najbliższe wydarzenia

  • Objazdowa Etiuda & Anima w Zamościu

    Objazdowa Etiuda & Anima w Zamościu

    CKF Stylowy zaprasza na replikę festiwalu Etiuda&Anima. W programie najlepsze etiudy studenckie ze szkół filmowych całego świata (fabuły i dokumenty) oraz międzynarodowy program filmów animowanych. Objazdowa Etiuda & Anima to pięć niezwykłych seansów pełnych różnorodnych emocji opowiedzianych przez profesjonalistów i młodych reżyserów m.in. z Kanady, Estonii, Rosji, Korei Południowej, Polski, Francji, Argentyny, Węgier czy Chorwacji. Wśród propozycji filmowych nominowane do studenckiego Oscara „Lokatorki” Klary Kochańskiej. Na projekcje filmowe zapraszamy w dniach 23 – 27 czerwca 2017 o godz. 19:00.

    więcej...

  • „Rozenkranc i Gildenstern nie żyją” – retransmisja spektaklu

    „Rozenkranc i Gildenstern nie żyją” – retransmisja spektaklu

    CKF Stylowy serdecznie zaprasza na retransmisję spektaklu „Rozenkranc i Gildenstern nie żyją”. W błyskotliwie zabawnej komedii sytuacyjnej Toma Stopparda (zdobywcy Oskara za scenariusz do filmu „Zakochany Szekspir”) wystąpią Daniel Radcliffe („Harry Potter”), Joshua McGuire („Godzina”) i David Haig („Cztery wesela i pogrzeb”). Spektakl na ekranie CKF Stylowy 4 lipca 2017 o godz. 19:00 w ramach 42. Zamojskiego Lata Teatralnego.

    więcej...

  • BAJKOWE LATO W STYLOWYM

    BAJKOWE LATO W STYLOWYM

    CKF „Stylowy” serdecznie zaprasza najmłodszych kinomanów na wakacyjne seanse filmowe, którym towarzyszyć będą konkursy z nagrodami i niespodzianki. Na dużym ekranie zobaczycie najnowsze i najbardziej oczekiwane animacje. Bajkowe Lato w Stylowym od 4 lipca do 22 sierpnia 2017 we wtorki o godz. 10:30. Bilety: 12 zł.

    więcej...

Starsze wydarzenia
background
Logo BIP Logo Miasto Zamość Logo Fundusze Europejskie Logo RPO Lubelskie logo SKSiL logo PISF logo Sieci Polskich Kin Cyfrowych logo KinAds