Polityka Prywatności

Polityka Prywatności dla użytkowników serwisów internetowych Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu działających pod domeną stylowy.net

Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu do którego należy serwisy działające w domenie stylowy.net gromadzi, przechowuje oraz przetwarza dane osobowe użytkowników zgodnie wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.)oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204). Zbiór zgromadzonych danych osobowych użytkowników traktowany jest jako wydzielona baza danych, przechowywana na serwerze serwisu www.stylowy.net w specjalnej strefie bezpieczeństwa, zapewniającej właściwą ochronę.

Zgromadzone, w ramach usługi subskrypcji biuletynu, adresy e-mail są wykorzystywane do przekazywania drogą elektroniczną aktualnych wydarzeń w Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu.

Dane przekazane przez użytkownika podczas wypełniania formularza rezerwacji biletów online: imię i nazwisko, adres e-mail oraz numer telefonu mogą zostać wykorzystane do przesłania potwierdzenia dokonanej rezerwacji. Dane te mogą być również wykorzystywane do przekazywania drogą elektroniczną aktualnych wydarzeń w Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu.

Każdemu użytkownikowi, który wypełnił formularz rezerwacji biletów czy w inny sposób udostępnił nam swoje dane osobowe zapewniamy dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia.

Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu jako administrator serwisu www.stylowy.net nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika, lub też na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań.

Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych, oraz rozwój naszego portalu internetowego mogą wpłynąć na zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu www.stylowy.net. O wszelkich zmianach poinformujemy bezzwłocznie użytkowników serwisu na stronach www.stylowy.net.

Najbliższe wydarzenia

  • FERIE W KINIE

    FERIE W KINIE

    CKF "Stylowy" zaprasza na Ferie w kinie. W czasie zimowego wypoczynku we wtorki, środy i czwartki (17-19 i 24-26 stycznia 2017) o godz. 10:30 odbędą się specjalne seanse filmowe poprzedzone ciekawymi spotkaniami lub konkursami. W programie: spotkanie tematyczne (ok. 15 min) oraz projekcja filmu. W repertuarze: „Sing”, „Królowa śniegu 3: Ogień i lód”, „Balerina”,„Ostatni smok świata”. Bilety: 12 zł.

    więcej...

  • „Ziemia niczyja” - retransmisja z National Theatre w Londynie

    „Ziemia niczyja” - retransmisja z National Theatre w Londynie

    CKF Stylowy zaprasza na retransmisję przedstawienia teatralnego z National Theatre w Londynie. 24 stycznia 2017, godz. 19:00 na kinowym ekranie „Ziemia niczyja” z Ianem McKellenem i Patrickiem Stewartem. To klasyczna już komedia Harolda Pintera („Kochanica Francuza”), laureata literackiej Nagrody Nobla, przedstawiciela teatru absurdu.

    więcej...

  • METROPOLITAN OPERA NA WIELKIM EKRANIE

    METROPOLITAN OPERA NA WIELKIM EKRANIE

    CKF Stylowy zaprasza na transmisje oraz retransmisje przedstawień operowych z nowojorskiej The Metropolitan Opera. Od marca do maja 2017 roku na kinowym ekranie arcydzieła operowe Giuseppe Verdiego – TRAVIATA (11.03) i NABUCCO (25.03) oraz EUGENIUSZ ONIEGIN (22.04) Piotra Czajkowskiego i KAWALER Z RÓŻĄ Richarda Straussa (13.05).

    więcej...

Starsze wydarzenia
background
Logo BIP Logo Miasto Zamość Logo Fundusze Europejskie Logo RPO Lubelskie logo SKSiL logo PISF logo Sieci Polskich Kin Cyfrowych logo KinAds