Polityka Prywatności

Polityka Prywatności dla użytkowników serwisów internetowych Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu działających pod domeną stylowy.net

Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu do którego należy serwisy działające w domenie stylowy.net gromadzi, przechowuje oraz przetwarza dane osobowe użytkowników zgodnie wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.)oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204). Zbiór zgromadzonych danych osobowych użytkowników traktowany jest jako wydzielona baza danych, przechowywana na serwerze serwisu www.stylowy.net w specjalnej strefie bezpieczeństwa, zapewniającej właściwą ochronę.

Zgromadzone, w ramach usługi subskrypcji biuletynu, adresy e-mail są wykorzystywane do przekazywania drogą elektroniczną aktualnych wydarzeń w Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu.

Dane przekazane przez użytkownika podczas wypełniania formularza rezerwacji biletów online: imię i nazwisko, adres e-mail oraz numer telefonu mogą zostać wykorzystane do przesłania potwierdzenia dokonanej rezerwacji. Dane te mogą być również wykorzystywane do przekazywania drogą elektroniczną aktualnych wydarzeń w Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu.

Każdemu użytkownikowi, który wypełnił formularz rezerwacji biletów czy w inny sposób udostępnił nam swoje dane osobowe zapewniamy dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia.

Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu jako administrator serwisu www.stylowy.net nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika, lub też na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań.

Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych, oraz rozwój naszego portalu internetowego mogą wpłynąć na zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu www.stylowy.net. O wszelkich zmianach poinformujemy bezzwłocznie użytkowników serwisu na stronach www.stylowy.net.

Najbliższe wydarzenia

  • 3. Zamojski Festiwal Podróży „Eskapady Kresowe”

    3. Zamojski Festiwal Podróży „Eskapady Kresowe”

    Zamojskie Towarzystwo Turystyczne oraz Centrum Kultury Filmowej „Stylowy” w Zamościu zapraszają na 3. Zamojski Festiwal Podróży „Eskapady Kresowe”. Gościem specjalnym tegorocznej edycji „Eskapad Kresowych” będzie Aleksander Doba – trzykrotny zdobywca Atlantyku w samotnych rejsach kajakiem, a także: Robert Gondek - zdobywca szczytów Afryki, Damian Wolf Wagabunda Lemański – podróżnik i fotograf, który samotnie przemierzył Amerykę Południową oraz taternicy i alpiniści: Łukasz Mucha i Rafał Raczyński. Zamojski Festiwal Podróży odbędzie się w dniach 6-8 października 2017, na spotkanie z Aleksandrem Dobą organizatorzy zapraszają 24 października 2017 o godz. 18:00.

    więcej...

  • Vincenzo Bellini „Norma” retransmisja z The Metropolitan Opera

    Vincenzo Bellini „Norma” retransmisja z The Metropolitan Opera

    CKF "Stylowy" zaprasza na retransmisję spektaklu operowego „Norma” z nowojorskiej The Metropolitan Opera. Gdy inne opery Belliniego uległy zapomnieniu i dopiero dziś są przywracane światowym scenom, „Norma" święci nieprzerwane tryumfy. Mimo nieudanej prapremiery stała się przebojem, a pochodząca z niej aria „Casta diva" - jedną z najbardziej znanych arii w całej literaturze operowej. Retransmisja odbędzie się 18 listopada 2017 o godz. 18:55.

    więcej...

Starsze wydarzenia
background
Logo BIP Logo Miasto Zamość Logo Fundusze Europejskie Logo RPO Lubelskie logo SKSiL logo PISF logo Sieci Polskich Kin Cyfrowych logo KinAds